MC tur til åbning af Bakken, den 29. marts 2012

Gejl's MC Homepage

Den 29. marts 2012 var jeg igen med til åbning af Bakken. Jeg kørte fra Ejsingholm om formiddagen, til første pause ved rasteplads Kildebjerg, Fyn.

Her fik jeg en snak med nogle "gamle kendige" fra tidligere ture med Kokholm, inden jeg kørte videre.

Jeg hentede Charlotte ved JN Data i Roskilde, og med hende bagpå kørte vi til Karlslunde rasteplads, hvor vi sammen med en større flok kørte ind mod København.

Programmet er det samme hvert år: Alle kører ind i Nørrebrogade, som spærres af for anden kørende trafik efterhånden som motorcyklerne ankommer.

Kl. 19 kører de første afsted mod bakken, og når der er mange, som f.eks. i år, så kommer de sidste først afsted ved 19.45 tiden.

Indtil starten går trisser man rundt i Nørrebrogade og sparker dæk og bytter løgnehistorier med andre ligesindede, møder gamle venner. Altså, bare hygge og kaffe.

Når man efter godt en halv times kørsel kommer ud til Bakken skal MC'en parkeres, og man kan gå ind på Bakken. Restauranterne er åben, og der er muligt at få MC'ernes hof-ret, stegt flæsk med persillesovs på Den Hvis Hest. Om retten også fås andre steder ved jeg ikke.

I år valgte vi dog at springe spisningen over, og kørte istedet hjem til Charlotte i Virum, hvor jeg overnattede inden turen tilbage til Ejsingholm den efterfølgende dag.

Her er et par billeder fra årets tur:Denne side er sidst opdateret den 16. april 2012.